пятница, 11 декабря 2015 г.

11 грудня закінчилися курси підвищення кваліфікації директорів ЗНЗ (стаж роботи понад 5 років). Співробітники кафедри менеджменту освіти та психології щиро вдячні усім слухачам за активну та професійну співпрацю, за обмін досвідом та слушні побажання, щодо удосконалення системи роботи з підвищення кваліфікації керівних кадрів ЗНЗ  у системі неперервної освіти.
Дякуємо старості Ірині Василівні за створену дружню та комфортну атмосферу. А також Кравченко Валентині Василівні, директору Запорізької гімназії №2 імені Лесі Українки, яка надала можливість проведення управлінської практики на базі гімназії. У ході практики змістовно та глибоко був представлений досвід роботи усієї управлінської команди гімназії під керівництвом Валентини Василівни. У ході роботи значний інтерес у слухачів викликали питання національно-патріотичного виховання, організації профільного навчання, організації науково-методичної роботи, питання моніторингу тощо.















 Загалом, вражає відкритість усіх директорів, які пройшли навчання, їх готовність до обміну досвідом, щирість та професіоналізм. Бажаємо усім успіхів! Та систематичної рефлексії:))

Комментариев нет:

Отправить комментарий